Bolig1
Bolig2
Bolig3
Bolig4
Bolig5
Bolig6
Bolig7
Bolig8

Bolig

Gunderslevholm ligger ca. 11 km nordnordvest for Næstved, ca. 8 km øst for Fuglebjerg, ca. 19 km sydøst for Sorø og ca. 19 km sydvest Ringsted. Til Gunderslevholm hører 112 udlejningsboliger, der ofte ligger i små, hyggelige landsbyer eller i naturskønne omgivelser som i skov, på mark eller eng, ved sø el.lign. Boligerne er i varieret stand og størrelse. De fleste af dem er enfamiliehuse, men enkelte steder er der tale om bygninger, som indeholder to eller flere boliger. Flere boliger har mulighed for hestehold.

De fleste af boligerne ligger i området omkring Rejnstrup/Fuglebjerg eller i landsbyerne Holløse og Skelby, der begge ligger tæt på landevejen mellem Næstved og Sorø. Boligerne ligger ca. en times kørsel fra København, og der er gode pendlermuligheder fra Glumsø med direkte tog til København Hovedbanegaard.

Gunderslevholm har ansat en tømrer og maler med hjælpere til at vedligeholde de 111 boliger, som hører til Gunderslevholm, og som fortrinsvis udlejes til beboelse.

Man kan blive optaget i vores kartotek over potentielle lejere ved at udfylde dette ansøgningsskema. Vi vil bestræbe os på at rette henvendelse til de potentielle lejere i kartoteket, såfremt der måtte opstå et nyt, ledigt lejemål, som passer til de angivne ønsker.

Alle henvendelser om lejemål skal venligst rettes til godskontoret, der bestyres af kontorfuldmægtig Betina Nielsen, som kan kontaktes på  55 45 00 02 eller gunderslevholm@gunderslevholm.dk.